GroenLinks Drimmelen zoekt talent voor 2014

Volgend jaar zijn er weer verkiezingen voor de Gemeenteraad van Drimmelen. Op dit moment heeft GroenLinks één zetel in de raad en we willen er graag twee in 2014. Daarom zijn wij op zoek naar betrokken mensen die geïnteresseerd zijn in de lokale politiek en het leuk vinden om hiermee actief aan het werk te gaan. Dus bent u of kent u politiek talent? Heeft u bovendien Groene en Sociale ideeën?

Ben jij extravert, een alleskunner met durf, en heb je doorzettingsvermogen en daadkracht? Dan leren wij jou graag kennen!
GroenLinks heeft zin in 2014
Een goede verkiezingsuitslag begint met enthousiaste kandidaten die gaan voor een groen, sociaal en ondernemend Drimmelen! Mensen met visie en humor die het verhaal van GroenLinks kunnen vertalen en uitdragen. Die hun mening helder en krachtig weten te verwoorden en die het debat en de dialoog niet schuwen.
Samen met de afdeling van GroenLinks zet de raadsfractie zich in voor samenwerking met groepen en initiatieven binnen de gemeente. We doen dat in de vorm van concrete acties, bijvoorbeeld om de gemeente groener en duurzamer te maken.
Herken jij jezelf hierin en wil je je voor GroenLinks in de gemeenteraad inzetten, neem dan contact of de fractievoorzitter Karin van den Berg kvdberg@ziggo.nl tel: 06 31967031 of  het bestuur Wil van der Sande drimmelen.groenlinks@kpnmail.nl voor meer informatie. Ken je iemand anders die volgens jou prima in dit profiel past, dan horen we graag jouw tip! Wil je niet direct verkiesbaar zijn, maar wel op de lijst komen om je betrokkenheid bij GL zichtbaar te maken, dan horen we dat ook graag!