Nieuws

Vertegenwoordig JIJ straks GroenLinks in Brabant?

GroenLinks en de provincie is een goede combinatie: natuur, milieu, logistiek, cultuurhistorie en leefbaarheid zijn de belangrijkste thema's. Daaronder vallen de verduurzaming van de landbouw en de (gezondheids)zorgen rond de intensieve veeteelt. Kortom: veel uitdagingen die om een lange termijnvisie vragen.

Lees verder

GroenLinks Drimmelen

De gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart jl. zijn voor GroenLinks Drimmelen niet naar verwachting verlopen. De verwachting was dat onze zetel minimaal behouden zou worden en, gezien de commentaren uit de samenleving, mocht hier ook rekening mee worden gehouden.

Lees verder

GroenLinks (Lijst 7) zet nieuwe sterspeler in!

Tim

Mag ik me even aan u voorstellen

Hoi, ik ben Tim Eestermans (26 jaar) uit Lage Zwaluwe. Ik ben het nieuwe burgerlid bij GroenLinks, Lijst 7.

Ik ben afgestudeerd in bos- en natuurbeheer aan Hogeschool Van Hall-Larenstein in Velp. Momenteel werk ik bij Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw en sinds kort bij Helkant plant.

U kent mij misschien via ANV Drimmelen, C.S. De Biesboschrakkers of de Madese Natuurvrienden. Darts is mijn andere grote passie. Ik ben een creatieve denker met een diplomatieke houding: ik luister vooral en probeer mensen dichter tot elkaar te brengen

Lees verder

DEN DEEL, TROTS OP HET NIEUWE PLEIN??

Den Deel Made

Den Deel, onlangs compleet gerenoveerd en omgetoverd tot parkeerplaatsen om nog meer auto’s te laten parkeren binnen onze blauwgroene gemeente. Was dit een onderdeel van de visie? Is dit iets om trots op te zijn?

Lees verder

Pagina's